Pindurok élete, gondolatai és az őket körülvevő játékok

Pindur Sztorik

Tojásragacs - Az undi tükörtojás

Tojásos műtakony slime tesztelés

2018. március 15. - Játékok

A tojás ragacs tesztelésében Andris, és kis tesója Nimród segített nekünk, és megosztották velünk tapasztalataikat ebben video blogban. Ez a két elszánt gyerkőc, nem kevesebbre vállalkozott, minthogy ebben a hihetetlen árudömpingben segít a vásárlóknak saját tapasztalatait átadni, hogy megkönnyítsék a választást a sokszor vaciláló szülők, nagyszülők számára.

5.jpg

 

A videóban láthatjátok, hogy működik. Ez az egyszerű, és olcsó játék egyébként 2 órán keresztül lekötötte mindkét gyerkőcöt. Elmondásuk szerint hideg érzés. Nyálkás-nyúlós, és elég undorító, de pont ettől válik a gyerekek számára remek szórakoztatássá. Hiszen nem szólhat mindig minden csak az értelmes, oktatós fejlesztős tanulásról, néha még az elfoglalt gyerekeknek is muszáj kikapcsolódniuk. A szabad játék folyamán szárnyal a fantázia, és kikapcsolódik az agy.

4.jpg

A két gyerkőc zseniális forma. Andris rögtön az elején megpróbál megviccelni mindenkit:

-Andris vagyok.

-Én meg Nimjódgy.

-A két ikertestvér!

Pfff. A gyerekek között mellesleg szemmel láthatóan 3, 5 év korkülönbség van, de mindenesetre szép próbálkozás volt.

Ilyen egy igazi tojás:

broken_egg_jpg_838x0_q67.jpg

Így néz ki a tojás ragacs:

1.jpg

Szülőként a nekünk leginkább teljesen feleslegesnek tűnő malacsággal szemmel láthatóan a 6,5 és a 3 éves pindurka is nagyszerűen szórakozott. Új felhasználási területeket is találtak a tojás ragacs számára. Mint kiderült, nagyszerű kiegészítő főzőcskézéshez is. A tojás egyébként úgy néz ki, mint egy nyers tojás.

Sokan ezt a játékot műtakonyként, vagy Slime-ként ismerik, de a ragacs tulajdonképpen talán kissé jobban hangzik. Igaz? Húsvétra, gyereknapra, jutalomként vagy egyszerűen csak úgy a semmiért is jó szívvel ajánljuk!

Figyelem! Nem élelmiszer, nem ehető. Mérgező anyagot nem tartalmaz. Tapasztalataink szerint a ruhán nem hagy foltot. Ha nem tesszük vissza a dobozába, kiszárad!

A bejegyzés trackback címe:

https://pindursztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr1713742174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása